MÜKEMMEL BANYO
NASIL OLUR?

Fonksiyonel Kullanışlı Banyolar!

Bütün günün yorgunluğunu atmak için ihtiyaçlarınız tamamen evinizdedir. “Eve gittiğimde şunu yapacağım, şunu yiyeceğim” planları bile gün içinde dinlendirici nitelikte olabilir. Evin dışındaki çalışan insanlar için evin konforu, evin düzeninden daha önemlidir. Bütün gününü evinde geçiren ev hanımları ve ayrıca pandemi sürecinde evden çalışan insanlar için hem evin konforu hem de düzeni önemlidir. Uykuya geçmeden önce ise bütün insanların günün yorgunluğunu atmak için yaptığı şey güzel bir duş ve kişisel bakımıdır. Sonrasında rahatlamış ve günün yorgunluğundan arınmış bir şekilde uykuya geçilir. Bu evrede banyoda geçirdiğimiz süre banyomuzun konforuna ve düzenine göre uzar ya da kısa sürebilir. Tabii ki yapı tasarımlarında bir çok banyo tasarımı büyük olmayabiliyor. Bütün ihtiyaç duyduğumuz kişisel bakım ürünlerimizi banyo dolabı içinde düzenleyemeyebiliriz. Yeteri kadar banyo dolabı olmayışı ya da fonksiyonel tasarlanmamış vitrifiye ürünleri banyo konforunu zorlaştırabilmektedir.

Minimalist Banyo Dekorasyonu

Banyo duvar rengi ve duvar kaplama doğal taş ürünlerinin açık renk seçilmesi önemlidir. Ancak koyu tonlamaları banyonuzda uygulayacağınız ışık sistemi ile de kullanabilirsiniz. Banyolar standart yapılarda çok ışık almadıkları için genişlik ve ferahlık algısı açık tonlamalar ve led ışıkların varlığıyla daha şık olur. 2022 banyo tasarım trendi, duşakabin alanları, zemin kaplama ve duvar kaplamalarda genellikle mermer, granit, oniks gibi doğal taşlardan oluşmaktadır. Çerçevesiz duş camları, zeminle bir su gider eğimi sağlanmış küvetsiz duşluklar modern ve fonksiyonel duş alanı oluşturur. Banyo dekorasyonu çoğunlukla dekorasyon işlemine başlamadan önce iki şekilde planlanır. Küçük banyo ve büyük banyo yapısı olarak ele alınan yapı boyutlarına göre vitrifiye ürünleri ve banyo dolapları tasarlanır. Küçük banyolarda köşeli ve geometrik modeller yerine yuvarlak hatlı modeller seçilir. Bu seçim dar alanda hareketinizi kolaylaştırır ve banyonuzu daha geniş gösterir. Dar ve uzun banyo dolapları da banyonuzda aynı efektif rahatlığı sağlar. Çok raflı ve çekmeceli dar uzun banyo dolapları küçük banyo tasarımlarında etkili rol alır. Direk duvara monte edilen yerden yüksek dolaplar geniş alan yaratırlar.

Büyük banyolarda da yerden daha çok kazanmak için aynı minimalist dokunuşlar yapılabilir. Geniş duşakabinler ve küvet tasarımları büyük banyolarda daha geniş yer kaplar. Banyonuzun genişlik yapısına uygun özel tasarım küvet ve duşakabin tasarımları,duvar ve yer kaplamaları için Mega Doğal Taş ile iletişime geçebilirsiniz.

Mega Doğal Taş banyo tasarımlarınızı hazırlarken belirtmiş olduğumuz bütün trend takibini ve teknik oluşumları değerlendirerek dekorasyonunuza uygun en iyi çözümleri sunarak banyo tasarımınızı gerçekleştirir.


Daha fazla bilgi

Doğal Taş ve Dekorasyon Üzerine Makalelerimiz